home design 800x400
home design 1170Χ320

Μεσσηνία: Όλα βαίνουν καλώς με την ανάπλαση στον Αριστομένη

Συνεδρίαση επιτροπής παρακολούθησης έργου ανάπλασης της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους
Αριστομένους

Συνεδρίασε την Δευτέρα 22 Ιουλίου, η επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης για το έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ», αποτελούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, την Περιφερειακή Σύμβουλο Κωνσταντίνα Νικολάκου και τον Αντιδήμαρχο Δήμου Μεσσήνης Χαράλαμπο Μακρή.

Το έργο έλαβε χώρα στην Κοινότητα Πουλιτσίου και υλοποιήθηκε ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων της πλατείας χρησιμοποιώντας νέα σύγχρονα υλικά, διατηρώντας ταυτόχρονα τον σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική της περιοχής. Ειδικότερα στα πλαίσια του έργου η πλατεία επιστρώθηκε με χονδρόπλακες ακανόνιστες, υλοποιήθηκαν μικρά τεχνικά έργα ορθής απορροής των ομβρίων και τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά σώματα. Ο σκοπός του έργου είναι η εξασφάλιση της απρόσκοπτης κίνησης των πολιτών, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης κατοίκων και επισκεπτών.

Χρηματοδοτήθηκε από το τεχνικό πρόγραμμα ΚΑΠ της ΠΕ Μεσσηνίας με προϋπολογισμό 48.000,00 €, ενώ το υπόλοιπο ποσό του έργου, ύψους 1.359,83 € βάρυνε το Δήμο Μεσσήνης.

Η επιτροπή παρακολούθησης ενέκρινε το πρακτικό ολοκλήρωσης του φυσικού αντικειμένου της προγραμματικής σύμβασης και εισηγήθηκε την προώθηση του λογαριασμού του αναδόχου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis