home design 800x400

Καλαμάτα: Ανυποψίαστος κάτοικος παρέλαβε δέμα με κοκαΐνη

Ο πραγματικός παραλήπτης του παράνομου πακέτου ήταν ένας 32χρονος από τα Χανιά της Κρήτης.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας ανυποψίαστος κάτοικος της Καλαμάτας βρέθηκε αντιμέτωπος με μια απρόσμενη και σοκαριστική έκπληξη. Ένα δέμα, που παραδόθηκε μέσω υπηρεσίας κούριερ, περιείχε 58 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο κάτοικος, μόλις αντιλήφθηκε το περιεχόμενο του δέματος, έδρασε αμέσως και ενημέρωσε την αστυνομία.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, το οποίο ξεκίνησε άμεσα έρευνα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι ο πραγματικός παραλήπτης του παράνομου πακέτου ήταν ένας 32χρονος από τα Χανιά της Κρήτης. Το όνομά του αναγραφόταν περίεργα και στο εξωτερικό μέρος του δέματος, προσθέτοντας ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης.

Σε βάρος του 32χρονου και ενός άγνωστου συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η προανάκριση συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, με σκοπό την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό όλων των εμπλεκόμενων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version