home design 800x400

Δολοφονία στην Αρκαδία: «Ο 64χρονος δεν μας άφηνε σε ησυχία»

Η συγκατηγορούμενη σύζυγος του δράστη περιγράφει τις στιγμές πριν τον μοιραίο καβγά – «Έβαλε τα χέρια στη μέση μου και ζήτησε να βρεθούμε μόνοι»

Νέες αποκαλύψεις γύρω από το φονικό περιστατικό στην Αρκαδία, καθώς η 34χρονη σύζυγος του 41χρονου δράστη και συγκατηγορούμενη για συνέργεια στη δολοφονία, κατέθεσε για την απρεπή συμπεριφορά του 64χρονου θύματος, φωτίζοντας τις λεπτομέρειες που φέρεται να οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού, Ευάγγελο Λαμπρόπουλο, όλα ξεκίνησαν όταν ο 64χρονος άρχισε να κοιτάζει επίμονα την 34χρονη ενώ ήταν στην ταβέρνα. «Ο 64χρονος την κοιτούσε επίμονα και για αρκετή ώρα, όσο ήταν στο τραπέζι. Αυτός καθόταν στην πλατεία και δεν είχε πάρει τα μάτια του από πάνω της», ανέφερε ο δικηγόρος στο newsit.gr.

Όταν ο 41χρονος σύζυγος απομακρύνθηκε από το τραπέζι, ο 64χρονος βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει την 34χρονη με έντονη ερωτική διάθεση και άρχισε να της λέει απρεπή σχόλια. Η γυναίκα απομακρύνθηκε αμέσως και στη συνέχεια το ζευγάρι, μαζί με φίλους από την παρέα της βάπτισης, μετακινήθηκε σε διπλανό καφενείο, με τον 64χρονο να τους ακολουθεί.

Η κατάσταση χειροτέρευσε όταν ο σύζυγος απομακρύνθηκε ξανά και ο 64χρονος πλησίασε την 34χρονη για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά με ακόμα πιο πιεστικό τρόπο. «Έβαλε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και μου ζήτησε να βρεθούμε μόνοι μας, λέγοντας πως τώρα που είχε πιει μπορούσε να απελευθερωθεί. Μου έλεγε πόσο πολύ του αρέσω», κατέθεσε η 34χρονη.

Η σύγκρουση κορυφώθηκε όταν ο 64χρονος ακολούθησε το ζευγάρι μέχρι το αυτοκίνητό τους και προκάλεσε το επεισόδιο που κατέληξε στον θάνατό του. «Δεν άφηνε τον σύζυγό μου να μπει στο αυτοκίνητο από την πόρτα του συνοδηγού, προπορεύτηκε και τον έσπρωχνε. Άρχισε να βρίζει και προσπάθησε να πιάσει την κοπέλα, μπαίνοντας μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε ο δικηγόρος.

Η τραγική κατάληξη του περιστατικού σημειώθηκε με την παρουσία και του τρίχρονου γιου της οικογένειας μέσα στο αυτοκίνητο, γεγονός που έκανε την κατάσταση ακόμη πιο τεταμένη.

Το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν μεθαύριο, Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version