home design 800x400
home design 1170Χ320

Έφυγε από τη ζωή ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός

Ο Μπάμπης Βωβός, που γεννήθηκε το 1933 στα Φιλιατρά και κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία στις κατασκευές.
Μπάμπης Βωβός

Με μία λιτή ανακοίνωση στην εφημερίδα «Καθημερινή», γνωστοποιήθηκε από την οικογένεια Βωβού ότι πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός

Ο Μπάμπης Βωβός, που γεννήθηκε το 1933 στα Φιλιατρά και κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία στις κατασκευές, πέθανε, όπως έγινε γνωστό, το περασμένο Σάββατο (13/7).

Το όνομα του Μπάμπη Βωβού, έχει συνδεθεί φυσικά με τα κτήρια στη Λεωφόρο Κηφισίας, που δέσποζαν από τη δεκαετία του ’90, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί.

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική ιδρύθηκε το 1974 από τον ίδιο τον Χαράλαμπο Βωβό με την επωνυμία «Μπάμπης Βωβός Ελληνική Τουριστική Α.Ε.», η οποία τον Αύγουστο του 1999 μετονομάσθηκε σε «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική Α.Ε.».

Το 2020 συνελήφθη μετά από δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλου, λόγω και της ηλικίας του και μία ημέρα μετά εξαγόρασε την ποινή του και αποφυλακίστηκε.

Τα κτίρια που έχει κατασκευάσει και αξιοποιήσει η εταιρία στη διάρκεια των 32 χρόνων δραστηριοποίησής της στο χώρο των αστικών ακινήτων ξεπερνούν τα 30 και σ’ αυτά περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο γνωστά, σύγχρονα κτίρια της Αθήνας, όπως τα ATRINA, AGORA, POLIS, DELFI CORNER, ATRIUM, MONUMENTAL PLAZA κλπ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis