home design 800x400
home design 1170Χ320

Φωτιά στην Ύδρα: ΕΔΕ και μετακινήσεις στελεχών μετά το φιάσκο

Σε άλλες θέσεις μετακινήθηκαν από το Πυροσβεστικό Σώμα δύο στελέχη της υπηρεσίας – Έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση
Φωτιά Ύδρα

Σε άλλες θέσεις μετακινήθηκαν από το Πυροσβεστικό Σώμα δύο στελέχη της υπηρεσίας λόγω της έρευνας που είναι σε εξέλιξη για την φωτιά της 21ης Ιουνίου στην Ύδρα.

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) μετακινήθηκε στην Πυροσβεστική Ακαδημία, σύμφωνα με πληροφορίες καθώς κι ακόμη ένα στέλεχος της ΔΑΕΕ σε άλλο πόστο για τους ίδιους λόγους.

Πηγές του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρουν ότι έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, «προς διερεύνηση τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων δια ενεργειών ή/και παραλείψεων των ανακριτικών πυροσβεστικών υπαλλήλων που επελήφθησαν του συμβάντος. Ενδεχόμενη άσκηση ποινικών διώξεων από την αρμόδια δικαστική αρχή σε βάρος πυροσβεστικών υπαλλήλων εξυπακούεται ότι θα επιφέρει τις προβλεπόμενες πειθαρχικές ποινές, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis