home design 800x400

Η Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στο Ναύπλιο

Η Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στο Ναύπλιο την Παρασκευή 26 Ιουλίου και θα παραμείνει έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024, στην πλατεία Ωνάση.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στο Ναύπλιο

Η Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στο Ναύπλιο την Παρασκευή 26 Ιουλίου και θα παραμείνει έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024, στην πλατεία Ωνάση.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα βρουν ποικιλία τίτλων, αφού σε αυτή συμμετέχουν περίπου 50 εκδοτικοί οίκοι με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους και διαχρονικούς τίτλους.

Η Έκθεση την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών, δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου, να ενημερωθούν, να πλησιάσουν την ελληνική και παγκόσμια βιβλιογραφία, να «χαϊδέψουν» τα εξώφυλλα της ανθρώπινης δημιουργίας του πνεύματος και της τέχνης, στη σκιά του Παλαμηδιού και υπό το φως του φεγγαριού.

Στο περίπτερο της ΠΟΕΒ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενίσχυση των δεσμών της ομοσπονδίας με την τοπική κοινωνία, θα φιλοξενούνται βιβλία των μελών της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, καθώς και κάθε συγγραφέα που ζει ή γεννήθηκε στην Αργολίδα όπως επίσης και βιβλία που αναφέρονται στο Ναύπλιο προκειμένου να αναδειχτεί ο ρόλος τους ως μικρές εστίες πολιτισμού και μόρφωσης.

Η  καταξιωμένη έκθεση Βιβλίου έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή για να επιλέξουν οι επισκέπτες την καλοκαιρινή τους… συντροφιά.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 19.00 – 24.00.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 6979795057.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version