home design 800x400

Ερμιονίδα: Πρόσληψη 20 ατόμων για την καθαριότητα των σχολείων

Για την απόδειξη εμπειρίας τους, οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση χρόνου εμπειρίας από την οικεία υπηρεσία όπου και απασχολήθηκαν

Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 20 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση της αριθμ. ΣΟΧ4/2024 Ανακοίνωσης με πρωτόκολλο 7697/18.7.2024 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: protokolo.ermionida@gmail.com.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Ειδικά για την απόδειξη εμπειρίας τους, οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση χρόνου εμπειρίας από την οικεία υπηρεσία όπου και απασχολήθηκαν.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version