home design 800x400

1o Mουσικό φεστιβάλ “Back to Prosymna” – Eίχε στόχο και τον πέτυχε

Μαθητές τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου συναντήθηκαν στην πλατεία της Προσύμνης, για να συμμετάσχουν στο 1ο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ «Back to Prosymna”.

Στα μέσα του Ιούλη και συγκεκριμένα την Πέμπτη 18 του μήνα, η καρδιά των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας χτύπησε ξανά δυνατά από την Προσύμνη. Μαθητές τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου συναντήθηκαν στην πλατεία της Προσύμνης, για να συμμετάσχουν στο 1ο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ «Back to Prosymna”.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των μαθητών που είχαν την τύχη να φοιτήσουν σε ένα τόσο μικρό τόπο αλλά τόσο πλούσιο σε φυσικό και ανθρώπινο πλούτο. Επέστρεψαν λοιπόν πάλι εκεί μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την αποφοίτηση τους, έτοιμοι να καταθέσουν την αγάπη τους, το μεράκι τους, το χρόνο τους και τις δυνάμεις τους μικρές ή μεγάλες και να δουλέψουν για ένα φεστιβάλ αντάξιο των προσδοκιών όλων των κατοίκων της περιοχής.

Συγκεντρώθηκαν εκεί και έδωσαν πίσω στη μικρή κοινότητα κάτι απ’ αυτό που της χρωστάνε. Μοιράστηκαν με όλους τη μαγεία της μουσικής μέσα στην θαλπωρή του χωριού που τους αγκάλιασε. Μοιράστηκαν την ευθύνη αλλά και τη χαρά της προσφοράς. Ε … λοιπόν ναι! Ήταν όλοι πάλι εκεί, απόφοιτοι και τελειόφοιτοι σε μια συνάντηση, γιορτής, γνωριμίας και ανατροφοδότησης. Ήταν εκεί οι IRIS Band, οι Distorted Mode,οι FARGO, οι La Minore και οι Maqam.

Το 1ο αυτό Μαθητικό Φεστιβάλ διοργανώθηκε από το φετινό 15μελές συμβούλιο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Προσύμνης, του Δήμου Άργους -Μυκηνών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Τελικά δε χρειάζονται πολλά για να στηθεί μια γιορτή.

Αρκεί η καλή καρδιά, η θετική διάθεση, οι φωνές των παιδιών. Στην Προσύμνη υπάρχει μουσική ελπίδα… Ας κρατήσουμε τη φλόγα της αναμμένη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version