home design 800x400

Πρώτα η Πελοπόννησος: Αυτοψία στις καμένες εκτάσεις της Κορινθίας

Σιάτος, Χούπη, Παπαδόπουλος επισκέφτηκαν στις 16 Ιουλίου από νωρίς το απόγευμα τις καμένες εκτάσεις στη Στιμάγκα και το Κούτσι. 

Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σιάτος, η Αγγελική Χούπη και  ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, μέλη της περιφερειακής παράταξης “Πρώτα η Πελοπόννησος-Μανώλης Μάκαρης” επισκέφτηκαν στις 16 Ιουλίου από νωρίς το απόγευμα τις καμένες εκτάσεις στη Στιμάγκα και το Κούτσι. 

Στην συνέχεια βρέθηκαν στη πλατεία της Στιμάγκας και ακολούθησαν συνομιλίες με τους κατοίκους της περιοχής. Η Στιμάγκα και οι όμορες περιοχές υπέστησαν μεγάλη καταστροφή από τις πρόσφατες πυρκαγιές. 

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, “σε συνομιλίες με τους κατοίκους τονίσαμε την ανάγκη για άμεσες αποζημιώσεις στο φυτικό κεφάλαιο από τις αρμόδιες υπηρεσίες. 

Ασκήσαμε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το γεγονός ότι έχει αφήσει την περιοχή ουσιαστικά χωρίς νερό με τα έργα υποδομής να βαλτώνουν (με χαρακτηριστικό παράδειγμα το φράγμα του Ασωπού). 

Δεσμευτήκαμε στους κατοίκους ότι θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο, προτείνοντας λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματα της περιοχής και παρεμβαίνοντας στους αρμόδιους φορείς“. 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version