home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: «Πνίγηκαν» στο λάδι οι βυθιζόμενοι κάδοι της Άργους

Τηγανόλαδα κάλυψαν μεγάλο μέρος από τη βάση στην οποία είναι τοποθετημένοι οι κάδοι που ακόμα δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία
Βυθιζόμενοι κάδοι Ναύπλιο

Άσχημη εικόνα παρουσιάζουν οι βυθιζόμενοι κάδοι που βρίσκονται στη συμβολή της οδού Άργους με τη Χαριλάου Τρικούπη, στο Ναύπλιο.

Όπως απεικονίζεται στις παρακάτω εικόνες, τηγανόλαδα έχουν καλύψει μεγάλο μέρος από τη βάση στην οποία είναι τοποθετημένοι οι κάδοι, άγνωστο για ποιο λόγο.

Να σημειωθεί πως οι κάδοι σκουπιδιών που «πνίγηκαν» στο λάδι δεν βρίσκονται ακόμα σε λειτουργία, καθώς, όπως διευκρινίζεται από τον Δήμο Ναυπλιέων, δεν έχει γίνει ακόμα παραλαβή του εν λόγω έργου.

Βυθιζόμενοι κάδοι Ναύπλιο
vythizomenoi kadoi

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ

    Απαράδεκτα αντικοινωνικά άτομα. Κάμερες δεν υπάρχουν; Άτομα με παραβατική συμπεριφορά (γκράφιτι, καταστροφές ιδιωτικής η δημόσιας περιουσίας) πρέπει να τιμωρούνται.

  2. Δήμητρα Σταθοπούλου

    Τελευταία παρατηρώ και χαίρομαι
    διότι ” …η ενσυναίσθηση για το περιβάλλον είναι έκδηλη” αλλά συγχρόνως προβληματίζομαι και με στεναχωρεί το γεγονός ότι σε τέτοιες προσπάθειες όπως η τοποθέτηση των κάδων για τα τηγανολαδα υπάρχει
    1. έλλειψη ενημέρωσης για την ολοκλήρωση ;;
    2. προσπάθεια υπονόμευσης του έργου ;;
    Προσπαθώντας να δω θετικά την ενέργεια θα πω ότι ένας τόπος “πάει μπροστά” με την σωστή συνεργασία των αρχών διοίκησης και των πολιτών χωρίς εμμονές και πρακτικές.

  3. Τέτοια ζώα που είστε θέλατε και σύγχρονους κάδους, καλά ρε πετάξατε τά τηγανολαδα μέσα στους κάδους, τί γίδια είστε ρε εσείς, άμα πάτε στον Σκλαβενίτη να είναι μεγάλο σούπερ έχει εκεί κάδο που αφήνεις το τηγανολαδα σε μπουκάλι πλαστικό και τά μαζεύουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis