home design 800x400

Αργολίδα: Πώς ξεκίνησε ο καυγάς στο πανηγύρι – Βίντεο ντοκουμέντο

Τουλάχιστον δύο τραυματισμοί από τον καρεκλοπόλεμο στο Νέο Ροεινό – Γιατί άναψαν τα αίματα στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας

Γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, το κέφι και οι χοροί καλά κρατούσαν ενώ βίαιες συμπλοκές βρίσκονταν σε εξέλιξη για τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο. Κάποια από τα άτομα που βρίσκονταν στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στο Νέο Ροεινό Αργολίδας, άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλον με πλαστικές καρέκλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση ξεκίνησε όταν ένας νεαρός πέταξε μια καρέκλα χωρίς προφανή λόγο. Τότε ένας μεγαλύτερος ηλικιακά άνδρας σηκώθηκε από το τραπέζι του και ξεκίνησε καυγάς. Ο καρεκλοπόλεμος και το ξύλο γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας μια χαοτική κατάσταση. Η σύρραξη δεν άργησε να εξαπλωθεί, συμπαρασύροντας άτομα κάθε ηλικίας, πολλά από τα οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο φαίνονται καρέκλες να εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ η ορχήστρα συνέχιζε να παίζει κανονικά, αδιαφορώντας για όσα εκτυλίσσονταν από κάτω.

Από τη συμπλοκή προκλήθηκαν τουλάχιστον δύο τραυματισμοί, ο ένας χτυπημένος στο κεφάλι και ο άλλος τραυματισμένος στο δάχτυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν τρία περιπολικά της αστυνομίας και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και έφυγε με αναμμένους τους φάρους.

Μετά το πέρας του πανηγυριού οι εικόνες χάους ήταν χαρακτηριστικές, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Photos – video: anagnostis

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τι μας νοιάζουν οι Νεάντερταλ των χωριών του Ναυπλίου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version