home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Πανηγύρι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

Άγριος καρεκλοπόλεμος και ξύλο στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, στο Νέο Ροεινό – Τραυματίστηκαν εμπλεκόμενοι στον καυγά
panigiri neo roeino kareklopolemos (2)

Στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στο Νέο Ροεινό Αργολίδας, η νύχτα της Τετάρτης 17 Ιουλίου εξελίχθηκε σε πραγματικό πεδίο μάχης. Γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, το κέφι και οι χοροί διακόπηκαν απότομα από βίαιες συμπλοκές, όταν άτομα άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλον με πλαστικές καρέκλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση ξέσπασε μετά από παρεξήγηση μεταξύ νεαρών και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο τον χώρο, μετατρέποντας το πανηγύρι σε χάος. Αν και οι λόγοι της παρεξήγησης παραμένουν ασαφείς, η σύρραξη δεν άργησε να εξαπλωθεί, συμπαρασύροντας άτομα κάθε ηλικίας, πολλά από τα οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

panigiri neo roeino kareklopolemos (1)

Στο βίντεο από το περιστατικό, που εξασφάλισε ο anagnostis και στο οποίο γίνεται επεξεργασία, λόγω προσωπικών δεδομένων, ώστε να δημοσιευθεί αργότερα, φαίνονται να εκτοξεύονται καρέκλες και τραπέζια, υπό τους ήχους του κλαρίνου. Η ορχήστρα συνέχισε να παίζει κανονικά, αδιαφορώντας πλήρως για τα τεκταινόμενα.

Το σκηνικό συμπληρώθηκε από την άφιξη ασθενοφόρου για την παροχή πρώτων βοηθειών στους τραυματίες. Παρά την παρουσία των αρχών, οι καυγάδες δεν σταμάτησαν, με την κατάσταση να παραμένει έκρυθμη για αρκετή ώρα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis