home design 800x400

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις δήλωσης ζημιάς για την πυρκαγιά στη Στιμάγκα

Που θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις δήλωσης ζημιάς ανά αγροτεμάχιο για τους πυρόπληκτους πολίτες που υπέστησαν ζημιές από την πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή της κοινότητας Στιμάγκας που επεκτάθηκε σε περιοχές του Δήμου Βέλου-Βόχας και του Δήμου Νεμέας.

Για την καλύτερη και λειτουργικότερη εξυπηρέτηση των πληγέντων από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11 Ιουλίου 2024 στην ευρύτερη περιοχή της κοινότητας Στιμάγκας και επεκτάθηκε σε περιοχές του Δήμου Βέλου-Βόχας και του Δήμου Νεμέας, η Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κορινθίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ως εξής:

Οι πολίτες που υπέστησαν ζημιές μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τις 9:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Κορινθίας (Κροκιδά 2, Κόρινθος, Τ.Κ.: 20131) για να υποβάλουν την αίτηση δήλωσης ζημιάς ανά αγροτεμάχιο, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Το έντυπο δήλωσης ζημιάς και η λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να προμηθευτούν από:

Α) Το site της Περιφέρειας Πελοποννήσου www.ppel.gov.gr/deltio-tipou-dilosis-zimion-stimagka-korinthias

Β) Το γραφείο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Κορινθίας.

Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή της αίτησης δήλωσης ζημιάς είναι η 30η Αυγούστου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Κορινθίας στα τηλέφωνα: 27413 60 725, 702, 704, 727.

Με αυτή την ανακοίνωση, η Π.Ε. Κορινθίας επιδιώκει να εξασφαλίσει την άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη των πολιτών που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά, παρέχοντας τους τα απαραίτητα μέσα και τις σχετικές πληροφορίες για την καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών τους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version