home design 800x400

Τι βρήκαν σε έρευνα στις φυλακές Ναυπλίου

Αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν και κατάσχεσαν κινητό τηλέφωνο και φορτιστή σε κελί, οδηγώντας στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τι βρήκαν σε έρευνα στις φυλακές Ναυπλίου

Το πρωί της Τρίτης 16 Ιουλίου, αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου. Η έρευνα οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου με τη συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας και Αρκαδίας, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση στις φυλακές Ναυπλίου είχε ως στόχο τον εντοπισμό παράνομων αντικειμένων εντός των φυλακών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας σε κελιά και κοινόχρηστους χώρους, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κινητό τηλέφωνο και έναν φορτιστή σε κελί.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για την εισαγωγή κινητού τηλεφώνου στο κατάστημα κράτησης. Όλα τα κατασχεθέντα αντικείμενα παραδόθηκαν στις αρχές για περαιτέρω έρευνα.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version