home design 800x400
home design 1170Χ320

Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο

Tο έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη

Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο στα Δερβενάκια, ενώ το έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, προέβη σε δήλωση σχετικά με την πρόοδο του έργου σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο στα Δερβενάκια. Ο κ. Ανδριανός αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν και στις επιτυχείς ενέργειες που έλαβαν χώρα για να διασφαλιστεί η συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου.

Ο βουλευτής δήλωσε: «Συναντήθηκα με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκο Παπαθανάση, για το ζήτημα που είχε προκύψει στο έργο της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο στα Δερβενάκια. Υπήρχε ο κίνδυνος διάλυσης της εργολαβίας λόγω εμπλοκών, που θα σήμαινε ότι το έργο δεν θα υλοποιούνταν και το κράτος θα αναγκαζόταν να καταβάλει ρήτρα μέχρι και 15 εκατομμυρίων ευρώ».

syndesi argolidas me aytokinitodromo andrianos

Ο κ. Ανδριανός ανέφερε ότι είχε εγκαίρως ενημερώσει τους αρμόδιους Υπουργούς, τον Περιφερειάρχη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ο οποίος έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής. «Επεσήμανα την επιτακτική ανάγκη να βρεθεί λύση ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο. Μετά τις σχετικές επαφές, όπως με διαβεβαίωσε ο Νίκος Παπαθανάσης, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση και το έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου», πρόσθεσε.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Παπαθανάση για την άμεση ανταπόκρισή του, σημειώνοντας ότι η Αργολίδα είναι ο μόνος νομός που δεν είναι συνδεδεμένος με αυτοκινητόδρομο. Η ολοκλήρωση του έργου αποτελεί ζωτικής σημασίας παρέμβαση για την ανάπτυξη και την ασφάλεια της περιοχής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis