home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Σπήλιο Βασιλείου

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από το ΠΑΣΟΚ Ναυπλίου και τον Γιώργο Γαβρήλο
penthos Spilios vasiliou

Την Πέμπτη το απόγευμα στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Σπήλιο Βασιλείου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας πίσω του τη δική του παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή του τόπου, στον προοδευτικό χώρο.

Γεννημένος στο Ναύπλιο το 1935, είχε διατελέσει βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1981-1985.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Για το θάνατό του, μεταξύ άλλων, εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ Ναυπλίου και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος.

Συλλυπητήριο μήνυμα Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ναυπλίου

Όπως αναφέρει η Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δήμου Ναυπλιέων Γιούλα Λαπαθιώτη:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Σπήλιου Βασιλείου, διακεκριμένου δικηγόρου, μαχητικού βουλευτή και άριστου οικογενειάρχη.

Η απώλεια του Σπήλιου Βασιλείου ήρθε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική παρακαταθήκη που αφήνει αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στις μέρες που ζούμε. Τον ευχαριστούμε γιατί μέσα από την πορεία του δίδαξε όλες εκείνες τις αξίες που σήμερα έχουμε παραμερίσει ή ξεχάσει. Ανήκει στη γενιά όσων έκαναν το ΠΑΣΟΚ δυνατό με σύμμαχο την κοινωνία.

Η προσφορά του ήταν πολύτιμη στην πορεία του Κινήματος μετά τη μεταπολίτευση και εμείς θα τον μνημονεύουμε σαν οδηγό.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήρια από τον Γ. Γαβρήλο

Όπως σημειώνει ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος σε συλλυπητήριο μήνυμά του:

«Ο Σπήλιος Βασιλείου ήταν ένας άνθρωπος με αρχές, όραμα και αξίες. Βουλευτής του Νομού στην πρώτη μεγάλη Αλλαγή της Μεταπολίτευσης και για χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δεν σταμάτησε ποτέ, ούτε μέχρι το τέλος της ζωής του, να συντάσσεται με την κοινωνική δικαιοσύνη και τον προοδευτισμό.

Πατέρας, παππούς, δικηγόρος μάχιμος, άνθρωπος της παρέας και των ωραίων συζητήσεων, έχει αφήσει σε όλους μας μόνο ευχάριστες μνήμες και αποτυπώματα ζωής για να ακολουθήσουμε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ο Σπηλιος υπηρξε ενας ανιδιοτελης πολιτικος που στηριξε τις αρχες κ τις αξιες της 3ης Σεπτεμβρη, εφυγε φτωχοτερος απι την πολιτικη αφηνοντας παρακαταθηκη το ηθος κ την αξιοπρεπεια, κ ουδεμια σχεση ειχε με το σημερινο συμοθυλευμα που λεγεται κιναλ κ τους ανθρωπους που το εκπροσωπουν, καλο ταξιδι Συντροφε ΣΠΗΛΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis