home design 800x400

Προαστιακός: Στράβωσαν οι γραμμές λόγω καύσωνα

Χωρίς δρομολόγια ο Προαστιακός μεταξύ Πάτρας – Ρίου

Η Hellenic Train ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των δρομολογίων του Προαστιακού μεταξύ Πάτρας και Ρίου μέχρι νεωτέρας, λόγω σοβαρού προβλήματος υποδομής. Συγκεκριμένα, οι γραμμές παραμορφώθηκαν λόγω υψηλών θερμοκρασιών, ένα συνηθισμένο φαινόμενο.

Για λόγους ασφαλείας, αποφασίστηκε η διακοπή των δρομολογίων αμέσως μόλις εντοπίστηκε η βλάβη. Οι επιβάτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση και, καθώς η Δευτέρα είναι εργάσιμη ημέρα, καλούνται να βρουν εναλλακτικές λύσεις για τις μετακινήσεις τους.

Ο ΟΣΕ θα αποκαταστήσει τη βλάβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν θα πέσουν οι θερμοκρασίες, και θα υπάρξει ενημέρωση για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Η Hellenic Train έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες του Προαστιακού Πάτρας, παρέχοντας δρομολόγια έως την Κάτω Αχαΐα και εισάγοντας νέο ημερήσιο εισιτήριο (διάρκειας 24 ωρών) για πολλαπλές διαδρομές. Ο Προαστιακός Πάτρας συνδέει πλέον τις περιοχές Αγίου Βασιλείου και Κάτω Αχαΐας με το κέντρο της Πάτρας, παρακάμπτοντας την κίνηση της πόλης και διευκολύνοντας την ταχύτερη και άνετη μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Οι επιβάτες εξυπηρετούνται με λεωφορεία της Hellenic Train στο τμήμα Άγιος Βασίλειος-Καστελλόκαμπος και αντίστροφα. Επιπλέον, προσφέρεται γρήγορη και οικονομική μεταφορά με λεωφορείο προς/από το Νοσοκομείο του Ρίου και το Πανεπιστήμιο Πατρών, με μετεπιβίβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καστελλόκαμπου, εξυπηρετώντας φοιτητές, εργαζόμενους και επισκέπτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Η επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου ή κάρτας απεριορίστων διαδρομών Προαστιακού Πάτρας είναι απαραίτητη για την επιβίβαση στα λεωφορεία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version