home design 800x400

Ναύπλιο: Περί ανικανότητας και αποτελεσματικότητας

Η αντιπαράθεση για τους ναυαγοσώστες και η υδροδότηση των οικισμών Κουτρουμπέικα και Χρονέικα.

Με αφορμή δημοσίευμα που αφορούσε την αντιπαράθεση για τους ναυαγοσώστες στις βραβευμένες εκτές του Δήμου Ναυπλιέων, με σχετικές ανακοινώσεις από τις παρατάξεις «Επόμενη Μέρα» του Κωστούρου και την απάντηση από το «Όραμα Δημιουργίας» του Ορφανού, ο Κωνσταντίνος Κρεμπενιός, με επιστολή του προς το anagnostis.org, αναφέρεται στην εμπειρία που είχε ο ίδιος και οι κάτοικοι της περιοχής στην οποία διαμένει με την προηγούμενη δημοτική αρχή, σε σχέση με την υδροδότηση των οικισμών Κουτρουμπέικα και Χρονέικα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική επιστολή:

«Να σαι καλά, μας έκανες και γελάσαμε! Με αφορμή τη δημοσίευση της  έγκριτης εφημερίδας σας με τίτλο «Αντιπαράθεση για τους ναυαγοσώστες» (14-7-2024), μου δίνετε την ευκαιρία να σχολιάσω την ανακοίνωση της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, συγγνώμη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η οποία εγκαλεί τον Δήμαρχο κ. ΟΡΦΑΝΟ γιατί καθυστέρησε (αν καθυστέρησε) την πρόσληψη ναυαγοσωστών.

Αν δεν απατώμαι η νέα Δημοτική Αρχή ανέλαβε την 1-1-2024 και όπως δηλώνει ο κ. ΟΡΦΑΝΟΣ εξαντλεί όλα τα περιθώρια για να καλύψει της δικές του παραλείψεις, χρέη και υποσχέσεις.

Μία από τις υποσχέσεις του κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ήταν ότι θα υδροδοτούσε τους οικισμούς ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΪΚΑ – ΧΡΟΝΕΪΚΑ από το 2012 όταν και ανέλαβε ως Δήμαρχος.

Την προεκλογική περίοδο του 2019 άνοιξε κάποιο χαντάκι έξω από τον οικισμό ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΪΚΑ.

Την προεκλογική περίοδο του 2023 έφτιαξε το δίκτυο  στους οικισμούς μας και μας έστειλε και μια δεξαμενή 20 τόνων, προς άγραν ψήφων.

Έκτοτε κοιτάμε τη δεξαμενή.

Ας μας πει ο κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ όταν χαρακτηρίζει την Δημοτική Αρχή του κ. ΟΡΦΑΝΟΥ που είναι στο Δήμο επτά μήνες ότι δεν έχει όρια η ανικανότητα και αποτελεσματικότητα της, πώς χαρακτηρίζει ο ίδιος την επί 12 χρόνια Δημοτική του Αρχή για την μη ύδρευση των οικισμών μας.

Για να τον διευκολύνω: αδιάφορη, αλαζονική, υπεροπτική, φαντασμένη, σνομπ.

Σε επικοινωνία που είχα  με την ΔΕΥΑΝ, αρμόδιοι υπάλληλοι με ενημέρωσαν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα χρήματα για την υδροδότηση των οικισμών μας, διότι  καθημερινώς παρουσιάζονται βλάβες στα άλλα δίκτυα.

Ειλικρινά κ. Διευθυντά μου κάνει εντύπωση το ότι η εφημερίδα σας καθημερινά μας ενημερώνει ότι λόγω βλάβης του δικτύου δεν θα έχουν νερό διάφορες περιοχές του Δήμου μας.

Ήθελα να ξέρα με τι υλικά κατασκευάστηκε  το δίκτυο ύδρευσης όπου καθημερινά παρουσιάζονται βλάβες.

Πιστεύω ότι όσες βλάβες παρουσιάζει το δίκτυο του Δήμου μας το χρόνο δεν θα έχουν μαζί όλοι οι Δήμοι της Επικράτειας.

ΥΓ κ. Αντιπεριφερειάρχη Νομού Αργολίδος προς ενημέρωση από τον κόμβο Αγίας Ελεούσης έως την 1η είσοδο Πυργιωτίκων, το οδόστρωμα της Επαρχιακής Οδού  Ναυπλίου- Επιδαύρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Ελεούσα από τα ψεύτικα έργα της ΔΕΥΑΝ της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, έχει κατά τακτά διαστήματα μπαλώματα, τα οποία είναι της κακιάς ώρας, αυτά  έχουν υποστεί καθίζηση, έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες λακκούβες με αποτέλεσμα την μεν ημέρα οι οδηγοί για να τις αποφύγουν να κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας  την δε νύκτα, αν από αντίθετα κινείται άλλο αυτοκίνητο να πέφτουν μέσα και ο Θεός βοηθός».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version