home design 800x400
home design 1170Χ320

Κουπόνια 148,35 ευρώ από ανακύκλωση στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Σήμερα, 15 Ιουλίου, η Ομάδα Ανακύκλωσης Αργολίδας προχώρησε στην παράδοση των κουπονιών
Γηροκομείο Ναυπλίου

Σήμερα, 15 Ιουλίου, η Ομάδα Ανακύκλωσης Αργολίδας προχώρησε στην παράδοση κουπονιών αξίας 148,35€ στο Γηροκομείο Ναυπλίου.

Τα κουπόνια αυτά συγκεντρώθηκαν μέσω της ανακύκλωσης μπουκαλιών στα Σπιτάκια Ανακύκλωσης σε Ναύπλιο και Ασίνη, και αντιπροσωπεύουν την έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας προς το ίδρυμα.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου Ναυπλίου, παρουσία εκπροσώπου της Ομάδας Ανακύκλωσης Αργολίδας και της διοίκησης του ιδρύματος.

Τα κουπόνια θα χρησιμοποιηθούν για την προμήθεια καθαριστικών και τροφίμων, συμβάλλοντας σημαντικά στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο γηροκομείο.

Η Ομάδα Ανακύκλωσης Αργολίδας, μέσα από τη δράση αυτή, αποδεικνύει ότι η ανακύκλωση δεν είναι μόνο πράξη περιβαλλοντικής ευθύνης, αλλά και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η συμβολή των πολιτών της Αργολίδας στην προσπάθεια αυτή είναι ανεκτίμητη, καθώς κάθε μπουκάλι που ανακυκλώνεται βοηθά να συγκεντρωθούν πόροι για την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Η προσπάθεια αυτή αποτελεί ένα μικρό, αλλά σημαντικό βήμα προς την επίτευξη των στόχων της ομάδας για περιβαλλοντική προστασία και κοινωνική στήριξη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis