home design 800x400

Αργολίδα: Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στην Αναβίωση των Νέμεων Αγώνων

Στις 28 – 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της 8ης Αναβίωσης των Νέμεων Αγώνων στο Στάδιο της Αρχαίας Νεμέας (8η Σύγχρονη Νεμεάδα). Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας – Hellenic Rescue Team of Argolis ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Συλλόγου για την Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων, παρείχε εθελοντικά υγειονομική κάλυψη με 11 εθελοντές διασώστες.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας συμμετείχε τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, καθόλη τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγωνισμάτων από τις 7:00 π.μ. έως τις 17:00μ.μ. διασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια τόσο των αθλητών, που έλαβαν μέρος, όσο και των παρευρισκομένων θεατών.

ΦΩΤΟ: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας

“Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για το κάλεσμα και την εμπιστοσύνη απέναντι στοέργο της ομάδας μας.

Η Ε.Ο.Δ. Αργολίδας, αποτελείται από εθελοντές, οι οποίοι έχουν λάβει άριστηεκπαίδευση και φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την παροχή πρώτωνβοηθειών. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και είμαστε πάντα έτοιμοι ναανταποκριθούμε σε κάθε έκτακτη ανάγκη, διασφαλίζοντας έγκαιρη και αποτελεσματικήπαρέμβαση.

Αγκαλιάζουμε το εθελοντικό πνεύμα και υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά, έστω και μικρή, μπορεί να κάνει τη διαφορά”, αναφέρει το μήνυμα της Ομάδας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version