home design 800x400
home design 1170Χ320

Πρεμιέρα για το 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Οι φιλότεχνοι στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρουσίαση δύο έργων

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του 30ου επετειακού Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Οι φιλότεχνοι, στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στους Καλλιτέχνες του Χορού, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρουσίαση δύο έργων σε μία παράσταση, το Midnight Raga του σπουδαίου Γερμανού χορογράφου Marco Goecke και το I’m afraid to forget your smile των Ολλανδών αδερφών Imre & Marne van Opstal με το Κρατικό Μπαλέτο της Έσσης (Hessisches Staatsballett).

Νωρίτερα στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, το πρώτο #DanceInTheCity του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού φιλοξένησε τρεις παραστάσεις του φημισμένου έργου “Approach 17. Opening – The unreachable suspension point”, του Yoann Bourgeois.

Συνώνυμο με την εξέλιξη του σύγχρονου χορού, το φετινό Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, φιλοξενεί έως τις 21 Ιουλίου συνολικά 19 παραγωγές, 10 ομάδες από την Ελλάδα και 9 από το εξωτερικό.

Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ: www.kalamatadancefestival.gr

premiera kalamata

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis