home design 800x400
home design 1170Χ320

Δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ για τη Δόξα Ναυπλίου

Δόξα Ναυπλίου BC: «Απόλυτη δικαίωση των αθλητών μας και του προπονητή μας»

|

Χρόνος ανάγνωσης

3 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ για τη Δόξα Ναυπλίου
Μπάσκετ Δόξα

Μέλη της Δόξας Ναυπλίου BC προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ για πειθαρχικές αποφάσεις που είχαν επιβληθεί εναντίον τους, στο οποίο δικαιώθηκαν. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε σήμερα την έκδοση-δημοσίευση της υπ’ αριθμόν 60/2024 απόφασης του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) στο οποίο είχαν προσφύγει τόσο ο απολύτως επιτυχημένος προπονητής της ομάδας μας, που με την αξία της, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια 2023 – 2024, τόσο στο αντρικό, όσο και στο εφηβικό πρωτάθλημα, όσο και τέσσερις πολύτιμοι αθλητές του Συλλόγου μας που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας μας.

Δυνάμει της εν λόγω απόφασης του ΑΣΕΑΔ, ακυρώθηκε σχεδόν στο σύνολό της, η με αριθμ. πρωτ. 186/21-5-2024 απόφαση της Ένωσης Σωματείων καλαθοσφαίρισης Αργολίδας – Κορινθίας (ΕΣΚΑΚ) και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά, μετά όλη αυτή τη λάσπη, τη χλεύη και την απαξίωση που υποστήκαμε τους τελευταίους μήνες από εμμονικούς ανταγωνιστές μας, από άσχετους με το άθλημα, επικριτές μας, και από νεόκοπους «παράγοντες» του μπάσκετ που, ως άλλοι Ιαβερήδες έβγαλαν όλο το μίσος, φθόνο και κόμπλεξ τους εναντίον της πρωταθλήτριας ομάδας μας, των αθλητών μας και του προπονητή μας, σπεύδοντας να μας απαξιώσουν, προσβάλουν και λοιδορήσουν στο διαδίκτυο, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στην τοπική κοινωνία.

Η ποινή αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα των έξι μηνών που είχε επιβληθεί από την ΕΣΚΑΚ εις βάρος του προπονητή μας, Χρήστου Μπακάλη ακυρώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, πλήρως.

Η ποινή αποκλεισμού των πέντε αγωνιστικών που είχε επιβληθεί από την ΕΣΚΑΚ εις βάρος του αθλητή της ομάδας μας, Νικόλαου Σμυρνιωτάκη ακυρώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, πλήρως.

Η ποινή αποκλεισμού των επτά αγωνιστικών που είχε επιβληθεί από την ΕΣΚΑΚ εις βάρος του αθλητή της ομάδας μας, Σπυρίδωνα Παραρά ακυρώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, πλήρως.

Η ποινή αποκλεισμού των 16 αγωνιστικών που είχε επιβληθεί από την ΕΣΚΑΚ εις βάρος του αθλητή της ομάδας μας, Νικόλαου Κανέλη ακυρώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, σχεδόν πλήρως και επιβλήθηκε ποινή τριών μόλις αγωνιστικών.

Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για αυτούς, εμείς σήμερα απολαμβάνουμε την δικαίωση από το Ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο (το ΑΣΕΑΔ).

Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουν τίμιοι δικαστές και λειτουργεί η Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία ανέκαθεν εμπιστευόμαστε. Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για αυτούς, η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται στο διαδίκτυο, με ανυπόστατες φήμες, με φωνές, έωλες κατηγορίες και κραυγές.

Θέλουμε επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους δικηγόρους μας, την Βασιλική Αχριάνη και τον Ευάγγελο Δουκάκη, οι οποίοι ευθύς εξαρχής ήταν δίπλα μας και με τις γνώσεις τους, την επιστημοσύνη τους και την εμπειρία τους, μας βοήθησαν να νικήσουμε τόσο σε ποινικό επίπεδο (πλήρης αθώωση αθλητή μας από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου), όσο και πειθαρχικά (με την ανωτέρω απόφαση του ΑΣΕΑΔ).

Δεν τρέφουμε αυταπάτες πως όλοι αυτοί που διακαώς ήθελαν (και θέλουν) το κακό της ομάδας μας, των αθλητών μας και του προπονητή μας, θα ψελλίσουν έστω και τώρα, μία συγνώμη, αφού η λέξη αυτή, τους είναι παντελώς άγνωστη.

Κανείς τους δεν πίστευε ότι εμείς θα το φτάναμε μέχρι τέλους. Κανείς δεν πίστευε ότι εμείς, ως ομάδα και ως άνθρωποι, δεν επρόκειτο να τα παρατήσουμε, ούτε και να υποκύψουμε σε πιέσεις, υποδείξεις και νουθεσίες.

Αποδείξαμε ότι είμαστε αγωνιστές εντός και εκτός γηπέδων και μπορούμε να νικάμε ορατούς και αόρατους εχθρούς».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis