home design 800x400

Ποιοι δρόμοι κλείνουν για την 23η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου

Λεπτομέρειες των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε την επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω της τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου «23η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου».

Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν την Επαρχιακή Οδό Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου και θα εφαρμοστούν το Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, από τις 11:00 έως τις 17:00, και την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024, από τις 10:30 έως τις 16:00.

Λεπτομέρειες των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διακοπεί και στις δύο κατευθύνσεις της Επαρχιακής Οδού Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου. Οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, καθώς και τα λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν κατά μήκος της διαδρομής.

Η αστυνομία ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι οδηγοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην περιοχή θα πρέπει να προγραμματίσουν εκ των προτέρων τις διαδρομές τους και να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές οδούς, όπου είναι δυνατόν.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version