home design 800x400

Ναύπλιο: Γιατί ξεράθηκαν τα φυτά στις οδούς Άργους και Σπάρτης

Κάποιος έριξε καυστική σόδα σε παρτέρια, έδειξε η έκθεση του Δήμου Ναυπλιέων

Κάποιος έριξε καυστική σόδα σε παρτέρια στις οδούς Άργους και Σπάρτης, στο Ναύπλιο, και ξεράθηκαν, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ναυπλιέων. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται:

«Δεν χρειάζεται κάθε φορά να τονίζουμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης πρασίνου ως προϋπόθεση για την ίδια μας την ύπαρξη. Δυστυχώς κάποιοι αδυνατούν να το αντιληφθούν και να προστατέψουν ειδικά το αστικό και προαστιακό πράσινο, πηγές αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας.

Μετά από καταγγελία, η υπηρεσία πρασίνου έδωσε εντολή ελέγχου των αιτιών που οδήγησαν στο να ξεραθούν φυτά του αστικού ιστού της πόλης του Ναυπλίου. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, όταν διαπιστώθηκε πως σε παρτέρια στις οδούς Άργους και Σπάρτης η ξήρανση των δέντρων οφείλεται σε εμποτισμό του εδάφους με καυστική σόδα».

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνα Καραγιάννη, καλεί τους πολίτες να αγκαλιάσουν το πράσινο του Δήμου:

«Θεωρώ πως τα συγκεκριμένα περιστατικά είναι μεμονωμένα. Οι δημότες μας έχουν αποδείξει την αγάπη τους για τους πράσινους πνεύμονες του Δήμου μας σώζοντας πολλά δέντρα από την υλοτομική μανία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Δημοτική Αρχή και Δημότες οφείλουμε να προστατέψουμε το πράσινο του Δήμου μας και όταν αντιλαμβανόμαστε αντικοινωνικές παρεκκλίσεις να τις καταδικάζουμε».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version