home design 800x400
home design 1170Χ320

Αντίστροφη μέτρηση για την ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου

Είναι ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Πελοποννήσου της ΟΜΑΕ
Ανάβαση Δημητσάνας

Με 65 συμμετοχές και το χρόνο να μετρά αντίστροφα, για την εκκίνηση της «Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου», οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δίνουν και φέτος, για 23η συνεχή χρονιά, το καλοκαιρινό τους ραντεβού στην όμορφη Γορτυνία, στις 13 και 14 Ιουλίου.

Στο αγωνιστικό μέρος της 23ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, οι 65 οδηγοί και πληρώματα, θα αγωνιστούν στα 2,7 χιλιόμετρα της απαιτητικής τεχνικής διαδρομής, θα την ανέβουν δύο φορές και αναμένεται να προσφέρουν όμορφες αγωνιστικές εικόνες στους φίλους του αθλήματος και τους θεατές που θα βρεθούν στην Γορτυνία.

Οι χρονομετρημένες δοκιμές θα γίνουν το Σάββατο 13 Ιουλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, η εκκίνηση του αγώνα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 11:30 το πρωί και η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 16:30, το απόγευμα, στην πλατεία Δημητσάνας.

Είναι ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Πελοποννήσου της ΟΜΑΕ, ο οποίος διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, με την αιγίδα και την συμπαράσταση του Δήμου Γορτυνίας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis