home design 800x400

Κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο θα αποκτήσει ο Δήμος Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων.

Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 12 μήνες, συνολικά δύο ατόμων.

Οι προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο της υλοποίησης του Υποέργου 1 της Πράξης: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ερμιονίδας με Κωδικό ΟΠΣ 6002915 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοπόννησος 2021 – 2027 στον Δήμο Ερμιονίδας, που εδρεύει στο Κρανίδι, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 101 ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 
  • 102 ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 12 και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (protokolo.ermionida@gmail.com), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ερμιονίδας, Μελίνας Μερκούρη 11, Τ.Κ. 213 00, Κρανίδι, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου, Αλλοδαπών, Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας υπόψη κας Γκούμα Πολυξένης (τηλ. επικοινωνίας: 2754360020-22). 

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version