home design 800x400
home design 1170Χ320

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αποχαιρετά την Πενελόπη Τότση

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου και του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
Πένθος

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά την Πηνελόπη Τότση, σύζυγο του Ηλία Τότση, επί ετών μέλους του Δ.Σ. και της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, και μητέρα του Νίκου Τότση, μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Προέδρου του ΣΕΒΙΠΕΤ. 

Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρει:

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας της Πηνελόπης Τότση, συζύγου του Ηλία Τότση, επί ετών μέλους του Δ.Σ. και της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, και μητέρας του Νίκου Τότση, μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Προέδρου του ΣΕΒΙΠΕΤ.  Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μετά την αναγγελία της αναπάντεχης απώλειας της Πηνελόπης Τότση, συνεδρίασε και  αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Με βαθιά θλίψη και σεβασμό, αποχαιρετούμε έναν υπέροχο άνθρωπο, σύζυγο, μητέρα, γιαγιά, την Πηνελόπη Τότση. Ευχόμαστε δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Η μνήμη της να είναι αιώνια”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis