home design 800x400

Σεμινάριο ΒLS/AED στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

H εκπαίδευση στο BLS/AED είναι το πρώτο επίπεδο φροντίδας για ένα άτομο που βρίσκεται σε καρδιακή ανακοπή

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Σεμινάριο ΒLS/AED στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της ζωής με τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (Basic Life Support and use of the Automated External Defibrillator-BLS/AED) του ERC – European Resuscitation Council πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Ναυπλίου το Σάββατο 6 Ιουλίου.

H εκπαίδευση στο BLS/AED είναι το πρώτο επίπεδο φροντίδας για ένα άτομο που βρίσκεται σε καρδιακή ανακοπή, τόσο εκτός, όσο και εντός νοσοκομείου.

Το σεμινάριο ΒLS/AED απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας και σε όλους τους πολίτες, εργαζόμενους σε Δήμους, Οργανισμούς, Σώματα ασφαλείας, Λιμενικούς, Γυμναστές, Προπονητές, Πυροσβέστες, Ναυαγοσώστες, εθελοντές διασώστες κ.α. που θα κληθούν να εφαρμόσουν τις δεξιότητες του σεμιναρίου για να σώσουν έναν συνάνθρωπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) ανταποκρίνεται στα αιτήματα καθώς θεωρεί τιμή την πρόσκληση για εκπαίδευση των εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας, προκειμένου να είναι συνεπείς με τον πρωταρχικό σκοπό της Εταιρείας, που αποτελεί την εκπαίδευση στον ευαίσθητο τομέα της αναζωογόνησης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version