home design 800x400

Μεσσήνη: Είχε φυτέψει δενδρύλλιο κάνναβης αλλά δεν είχε βόθρο

Συνελήφθη 42χρονος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης για ναρκωτικά και παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού

Συνελήφθη, χθες το πρωί, Δευτέρα 8 Ιουλίου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 42χρονος ημεδαπός, για ναρκωτικά και παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Σε έρευνα που έγινε σε οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε εξωτερικό χώρο 1 δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως 2,4 μέτρων, περίπου, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε εξωτερικά της οικίας του 42χρονου να έχουν συγκεντρωθεί λιμνάζοντα ύδατα με έντονη δυσοσμία, στερούμενος βόθρου καθώς και απορρίμματα, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μόλυνση του εδάφους.

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Μπράβο!!! Συγχαρητήρια !!! Τον πιάσαμε τον μεγάλο παραγωγό. !!! Ένα (1) δενδρύλλιο !!! Φοβερή ποσότητα !!! Φαντάσου τι παραγωγή και τι εμπόριο χασίς θα έκανε με ΕΝΑ (1) δενδρύλλιο !!! Εύγε στην Ελληνική Αστυνομία που “διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο” !!!

  2. Πολεμούν την ντόπια παραγωγή και ενισχύουν τις εισαγωγές.

  3. Η πλάκα είναι ότι θα πάει στο δικαστήριο θα πει πως είναι για προσωπική του χρήση και μπορει και να ζητήσει και αποζημίωση για την καταστροφή που του κάναν στην περιουσία του(καταστροφή του δενδριλλιου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version