home design 800x400
home design 1170Χ320

Μαθήματα φιλοζωίας από δύο μικρά παιδιά στην Κοιλάδα

Δύο παιδιά είχαν ζωγραφίσει βότσαλα και τα “πουλούσαν” με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για να βοηθήσουν τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς τους.
votsala koilada adespota gatakia

Μια ευχάριστη έκλπηξη περίμενε χθες το απόγευμα τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, ο οποίος επισκέφθηκε την παιδική χαρά της Κοιλάδας μαζί με τις εγγονές του. Δυο μικρά παιδιά τους έδωσαν ένα σημαντικό μάθημα ζωής και φιλοζωίας. Αυτά τα παιδιά, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους, είχαν ζωγραφίσει βότσαλα και τα “πουλούσαν” με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για να βοηθήσουν τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς τους.

Οι ενέργειες αυτές δείχνουν ότι τα παιδιά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν την ικανότητα να κατανοούν ότι δεν είμαστε μόνο εμείς οι άνθρωποι που έχουμε δικαιώματα πάνω σε αυτή τη γη. Μέσα από αυτήν τη δράση τους, μας διδάσκουν ότι όλα τα πλάσματα αξίζουν φροντίδα και αγάπη, και μας υπενθυμίζουν τη σημασία της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης.

votsala koilada adespota gatakia 3
ΦΩΤΟ: Γιάννης Γεωργόπουλος
votsala koilada adespota gatakia 1
ΦΩΤΟ: Γιάννης Γεωργόπουλος

Αναλυτικά, ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε τα εξής:

Βρέθηκα σήμερα το απόγευμα με τις εγγονές μου στην παιδική χαρά της Κοιλάδας, όπου μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς δυο μικρά παιδιά είχαν ζωγραφίσει βότσαλα, τα οποία “πουλούσαν” με τον σπουδαίο σκοπό να μαζέψουν χρήματα για να βοηθήσουν τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς τους.

Μαθήματα φιλοζωίας και εθελοντισμού από δυο μικρά παιδιά που κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους…

Πόσο υπέροχες και έξυπνες ιδέες μπορεί να έχουν τα παιδιά!

Αξίζει σε όλα τα παιδιά ένα μεγάλο μπράβο, που αντιλαμβάνονται,παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ότι δεν είμαστε μόνο εμείς οι Άνθρωποι που έχουμε δικαιώματα πάνω στη γη και μάλιστα το αποδεικνύουν με έναν τόσο δημιουργικό τρόπο!”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis