Άφησαν χωρίς ρεύμα το Ναύπλιο εν μέσω καύσωνα

Η εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε κατά τις 14:00 το μεσημέρι, δημιουργώντας μία αφόρητη ατμόσφαιρα για πολίτες, τουρίστες και επιχειρηματίες – Επανήλθε η ηλεκτροδότηση μετά από αρκετή ώρα

Χωρίς ρεύμα έμεινε μεγάλο μέρος του Ναυπλίου τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 9 Ιουνίου, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς κελσίου.

Η εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε κατά τις 14:00 το μεσημέρι σε ορισμένα σημεία της πόλης, δημιουργώντας μία αφόρητη ατμόσφαιρα για πολίτες, τουρίστες και επιχειρηματίες.

Μάλιστα κλήθηκε ειδικό συνεργείο από την Πάτρα προκειμένου να εντοπίσει το σημείο της βλάβης και να προχωρήσει σε αποκατάσταση.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, ως συνήθως, θεώρησε περιττό να ενημερώσει τους καταναλωτές για τι ακριβώς συμβαίνει και πότε θα επανέλθει το ρεύμα.

Σχόλια

dei 03 2025 myhome gascontrol 300x250
ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ 300x600
iqos post man 2667x2667
newsletter banner anagnostis