home design 800x400
home design 1170Χ320

1o Experience Taekwondo Camp στο Άργος

Το πρώτο του κοινό διεθνές προπονητικό camp διοργανώνει το Dojang Taekwondo Club την επόμενη εβδομάδα, 16-21 Ιουλίου.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο 1o Experience Taekwondo Camp στο Άργος
taekwondo experience camp

Το πρώτο του κοινό διεθνές προπονητικό camp διοργανώνει το Dojang Taekwondo Club στην πόλη του Άργους την επόμενη εβδομάδα, 16-21 Ιουλίου.

Ο Αργείος σύλλογός, 8 μήνες μετά το προπονητικό σεμινάριο που διοργάνωσε με καλεσμένο τον Ομοσπονδιακό προπονητή του Ιράν, συνεχίζει τις διεθνείς συνεργασίες και θα έχει την τεράστια τιμή να φιλοξενήσει και να συνεργαστεί, για μια εβδομάδα, με έναν απο τους κορυφαίους συλλόγους Taekwondo του εξωτερικού με διεθνείς διακρίσεις και πολυετή αγωνιστική δράση.

post

Η γερμανική ομάδα:

  • Verein Swisttal Taekwondo Spitzensportzentrum και ο προπονητής
  • Dimitrios Lautenschläger (Β. Προπονητής Εθνικής Γερμανίας, προπονητής 3 Παγκοσμίων & 4 Πανευρωπαϊκών μεταλλίων) θα προπονηθούν με την αγωνιστική ομάδα του Dojang, έτσι ώστε οι αθλητές μας να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες.
taekwondo experience camp (2)

Κυρίως όμως, να αξιοποιήσουν την τεράστια δύναμη που έχει ο αθλητισμός να ενώνει ανθρώπους από κάθε μέρος του κόσμου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές μας να γνωρίσουν παιδιά από διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντες τους ως αθλητές και ως προσωπικότητες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis