home design 800x400
home design 1170Χ320

Στο τελικό στάδιο το έργο Ελληνικό – Μονή Προδρόμου – Στεμνίτσα

έργο Ελληνικό – Μονή Προδρόμου – Στεμνίτσα

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, επισκέφθηκε το έργο Ελληνικό – Ι.Μ. Προδρόμου – Στεμνίτσα, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο των εργασιών του.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00 €, χρηματοδοτείται από το 5ο ΕΑΠ Μεγαλόπολης και περιλαμβάνει την ανακατασκευή περίπου 3 χιλιομέτρων οδικού δικτύου, εξασφαλίζοντας την ασφαλή πρόσβαση στην Ιερά Μονή Προδρόμου.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Μανδρώνης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις τελικές εργασίες και να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους του έργου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ποιότητα του αποτελέσματος.

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη:

«Η ολοκλήρωση του έργου Ελληνικό – Ι.Μ. Προδρόμου – Στεμνίτσα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της προσβασιμότητας και της ασφάλειας στην περιοχή μας. Το έργο αυτό όχι μόνο διευκολύνει την πρόσβαση στην Ιερά Μονή Προδρόμου, αλλά συμβάλλει και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. Είμαι περήφανος που βλέπω την περιοχή μας να προοδεύει και δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για την υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν περαιτέρω τις υποδομές της Αρκαδίας».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis