home design 800x400

Πολιτιστικό Καλοκάιρι στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με πλούσιο πρόγραμμα

Ξεχωρίζει η συναυλία στο Άστρος με την Ευρυδίκη και τον Μύρωνα Στρατή

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας παρουσιάζει και φέτος το Πολιτιστικό Καλοκαίρι, το οποίο περιλμβάνει ένα πρόγραμμα με ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων ανοίγει στις 10 Ιουλίου και κλείνει τον Σεπτέμβριο.

Ένα μοναδικό ταξίδι στον χώρο της τέχνης, του πολιτισμού, της μουσικής, της δημιουργικότητας και του κεφιού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, λαϊκές και μουσικοχορευτικές βραδιές, κινηματογραφικές προβολές, Θέατρο Σκιών, το καθιερωμένο Estella Festival και το Φεστιβάλ Τσακωνιάς.

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό δίνοντας διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες που επέλεξαν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για να περάσουν το καλοκαίρι τους.

Σε συνεργασία με τους δραστήριους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους πραγματοποιούνται πολλές παραδοσιακές εκδηλώσεις, τοπικά γλέντια και πανηγύρια στα περισσότερα χωριά του Δήμου.

Η καθιερωμένη πλέον μεγάλη συναυλία στην πλατεία Καρυτσιώτη, για το 2024, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου όπου φέτος θα ψυχαγωγήσουν το κοινό δύο σπουδαίοι ερμηνευτές η Ευρυδίκη και ο Μύρωνας Στρατής.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Το πολιτιστικό καλοκαίρι 2024 απλώνεται στις περισσότερες Κοινότητες του Δήμου μας, από τις όμορφες ακτές έως τα γραφικά ορεινά χωριά μας και απευθύνεται σε κάθε ηλικία. Στόχος όλων των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν ονειρεμένες και μαγικές βραδιές καλοκαιριού σε όλους όσους τις παρακολουθήσουν διατηρώντας ζωντανά την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμά μας. Ευχαριστώ όλους τους υπεύθυνους των πολιτιστικών συλλόγων για την άψογη συνεργασία και τη διάθεση προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. Εύχομαι σε όλους ένα υπέροχο και διασκεδαστικό καλοκαίρι!»

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version