home design 800x400

Νέα Πιστοποίηση της εφημερίδας ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στο Μητρώο Εντύπου Τύπου (Μ.Ε.Τ.)

Απαγορεύεται η διαφήμιση φορέων του Δημοσίου και της Γενικής Κυβέρνησης σε μη πιστοποιημένα έντυπα ενημερωτικού περιεχομένου

Παραμένει, όπως αναμενόταν η Πιστοποίηση εγγραφής της Εβδομαδιαίας περιφερειακής εφημερίδας με τίτλο «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» στο ηλεκτρονικό Μητρώο Εντύπου Τύπου (Μ.Ε.Τ.) της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Η Απόφαση της Διεύθυνσης Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης

Η υπ’ αριθμ. Ε/3060/28-06-2024 Απόφαση της Διεύθυνσης Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης της Γ.Γ.Ε.Ε. της Π.τ.Κ. κοινοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εφημερίδα και σε όλους τους αρμόδιους φορείς, που οφείλουν να συμμορφώνονται. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το άρθρο 22 του, νόμου, είναι σε ισχύ η «Απαγόρευση διαφήμισης φορέων του Δημοσίου και της Γενικής Κυβέρνησης σε μη πιστοποιημένα έντυπα ή ιστοσελίδες ενημερωτικού περιεχομένου». Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 23, είναι σε ισχύ η «Απαγόρευση συμμετοχής σε κρατικά προγράμματα ενισχύσεων σε μη πιστοποιημένα έντυπα ή ιστοσελίδες ενημερωτικού περιεχομένου».

Αναφέρεται στο έγγραφο: «Αποφασίζουμε την ανανέωση της πιστοποίησης εγγραφής της εβδομαδιαίας περιφερειακής εφημερίδας με τίτλο «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» της επιχείρησης με την επωνυμία «Α ΓΚΑΤΖΙΟΣ Θ ΝΤΑΝΟΣ Ο Ε» στο ηλεκτρονικό Μητρώο Εντύπου Τύπου (Μ.Ε.Τ.) της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, με μοναδικό αριθμό Μ.Ε.Τ. 230177.

Η επιχείρηση με την επωνυμία «Α ΓΚΑΤΖΙΟΣ Θ ΝΤΑΝΟΣ Ο Ε» οφείλει να αναγράφει τον μοναδικό αριθμό Μ.Ε.Τ. 230177 και το σήμα της παρ. 3 του άρθρου 5 του ν. 5005/2022, σε κάθε αντίτυπο του φύλλου κυκλοφορίας της και υποχρεούται να γνωστοποιεί στο Τμήμα Μητρώων και Διαφάνειας της Γ.Γ.Ε.Ε., μέσω της εφαρμογής Μ.Ε.Τ., οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 7 του ν. 5005/2022».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version