home design 800x400
home design 1170Χ320

Η «χρυσή» αμμώδης παραλία της Μεσσηνίας που κλέβει τις εντυπώσεις

Λαγκούβαρδος: Τα καταγάλανα νερά δημιουργούν ένα εξωτικό σκηνικό, ιδανικό για χαλάρωση και απόδραση από την καθημερινότητα
Λαγκουβάρδος

Η παραλία του Λαγκούβαρδου, ένα από τα κρυμμένα διαμάντια της Μεσσηνίας, απέχει μόλις 7,5 χιλιόμετρα από τους Γαργαλιάνους και 3 χιλιόμετρα από τη Μαραθόπολη.

Πήρε το όνομά της από το ποτάμι του Λαγκούβαρδου, το οποίο εκβάλλει στη βόρεια πλευρά της, δημιουργώντας ένα μοναδικό φυσικό τοπίο.

Η εξωτική ομορφιά της παραλίας

Η παραλία Λαγκουβάρδος εκτείνεται σε μήκος 2 χιλιομέτρων και περιβάλλεται από βράχια που προσφέρουν φυσική προστασία.

Τα καταγάλανα νερά της και η «χρυσή» αμμώδης ακτή δημιουργούν ένα εξωτικό σκηνικό, ιδανικό για χαλάρωση και απόδραση από την καθημερινότητα.

Υποδομές και δραστηριότητες

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της παραλίας που περιλαμβάνουν υπηρεσίες beach bar με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Η παραλία είναι επίσης ιδιαίτερα δημοφιλής στους λάτρεις του wind surf, καθώς διαθέτει τη μεγαλύτερη συχνότητα κυμάτων στην περιοχή, χωρίς όμως να έχει δυνατά ρεύματα, κάνοντας την ιδανική για τους αθλητές του είδους.

Βίντεο: GREECE WITH MY CAMERA

Αν αναζητάς μια παραλία που συνδυάζει φυσική ομορφιά, καλές υποδομές και δραστηριότητες, η παραλία του Λαγκούβαρδου είναι η ιδανική επιλογή.

Είτε είσαι λάτρης του wind surf, είτε απλά θέλεις να χαλαρώσεις σε μια χρυσή αμμουδιά με καταγάλανα νερά, αυτή η παραλία δεν θα σε απογοητεύσει.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis