home design 800x400

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Επαναπροσδιορίζοντας την αλλαγή στη δημοκρατία από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών

Το δρώμενο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της τριήμερης πλατφόρμας What We Owe Democracy – Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Νίκο Διαμαντή, παρουσιάζεται στις 5 Ιουλίου 2024 το περιπατητικό τοποειδικό δρώμενο με τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας την αλλαγή στη δημοκρατία/Redefining the change in democracy».

Οι φοιτήτριες που παρακολούθησαν το εργαστηριακό/βιωματικό μάθημα «Τεχνικές Σωματικού Θεάτρου IV: Ο ερμηνευτής στον ανοιχτό χώρο» του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος (υπεύθυνη διδ. την κ. Α. Βασιλάκου) κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτημάτων πάνω στις έννοιες της ΥΓΕΙΑΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μετασχηματίζοντας τις σκέψεις τους σε πρωτότυπα κείμενα και κινητικές δράσεις που θα παρουσιαστούν στον δημόσιο χώρο του Νοσοκομείου Η Σωτηρία.

Το δρώμενο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της τριήμερης πλατφόρμας What We Owe Democracy – Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία, υπό την συνολική σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Διαμαντή, ως συμπαραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2024.

Συμμετέχουν οι φοιτήτριες του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:

-Νίκη Δαμασκηνού

-Κατερίνα Κουνή

-Βασιλική Κωνσταντάκη

-Κωνσταντίνα Μπουρνιά

-Κωνσταντίνα Παπαπολυμέρου

-Αλεξάνδρα Στεργιάννη

Υπεύθυνες διδάσκουσες: Δρ. Αντωνία Βασιλάκου και Δρ. Άννα Τσίχλη, μέλη ΕΕΠ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version