home design 800x400
home design 1170Χ320

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Νέα παράταση δηλώσεων για τα ακαθάριστα οικόπεδα

“Μέχρι τις 15 Ιουλίου όλοι έχετε το χρόνο να καθαρίσετε και να το δηλώσετε στην πλατφόρμα”
Καθαρισμός οικοπέδων

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους πολίτες ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τα ακαθάριστα οικόπεδα στην πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr παρατάθηκε μέχρι τις 15 Ιουλίου σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Όπως αναφέρει ο Δήμος, “ο καθαρισμός και η αποκομιδή των ιδιωτικών οικοπέδων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των πολιτών! Οι δήμοι είναι αρμόδιοι για τον έλεγχο και την τήρηση της νομιμότητας καθώς τα καθαρά από χόρτα και ξερόκλαδα οικόπεδα μας θωρακίζουν όλους από τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Ως δήμος Άργους – Μυκηνών κύριο μέλημα μας είναι η προστασία της περιουσίας και όχι η επιβολή προστίμων που όμως δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα.

Καλούμε τους πολίτες να εφαρμόσουν τις οδηγίες για να θωρακιστούμε από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Μέχρι τις 15 Ιουλίου όλοι έχετε το χρόνο να καθαρίσετε και να το δηλώσετε στην πλατφόρμα“.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Περιβάλλοντος στην οδό Βασ. Σοφίας 2, τηλ. 27513-60748 ή 742 και στο email [email protected]

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis