home design 800x400

Αποδέχεται την ανεξαρτητοποίηση Δούρου η Συμφωνία Δημιουργίας

Η απόφαση του κ. Δούρου ήρθε μετά από έγγραφη πρόσκληση της παράταξης «Συμφωνία Δημιουργίας», για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη διαφωνία του με την παράταξη και τις αντίθετες ψήφους του

Μετά την απόφαση του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Δούρου να αποχωρήσει από την παράταξη Παπαϊωάννου και να είναι ανεξάρτητος, η «Συμφωνία Δημιουργίας» αποδέχεται την ανεξαρτητοποίησή του.

Η απόφαση του κ. Δούρου ήρθε μετά από έγγραφη πρόσκληση της παράταξης «Συμφωνία Δημιουργίας», που του επιδόθηκε από δικαστική επιμελήτρια και τον καλούσε να παρευρεθεί σε συνεδρίαση στο Άργος για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη διαφωνία του με την παράταξη και τις αντίθετες ψήφους του στο δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Δούρος βρήκε το έγγραφο «βαθιά προσβλητικό» για τον ίδιο, την προσωπικότητά του και την πολιτική του διαδρομή.

Στην απάντησή της η παράταξη “Συμφωνία Δημιουργίας” σημείωσε πως ο κ. Παναγιώτης Δούρος, παρά τις προσκλήσεις, δεν παρακολούθησε τις γενικές συνελεύσεις όπου λαμβάνονταν αποφάσεις για σημαντικά θέματα όπως η έγκριση δανείου και ο προϋπολογισμός του 2024, παρά την ομόφωνη απόφαση των μελών της παράταξης. Ωστόσο, έπειτα από νομική προσκλησή του, ενημέρωσε τη θέση του και τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράταξη, δηλώνοντας την ανεξαρτητοποίησή του.

Η απάντηση της «Συμφωνίας Δημιουργίας»

Αναλυτικά, η παράταξη αναφέρει:

Η δημοτική παράταξη «Συμφωνία Δημιουργίας», παραμένει μία μεγάλη, ανοικτή, δημοτική παράταξη του Δήμου Άργους Μυκηνών, χωρίς κομματική ταυτότητα, όπως διατυπώθηκε από την πρώτη στιγμή και κατά την ιδρυτική της διακήρυξη.

Οποιοσδήποτε πολίτης του Δήμου Άργους Μυκηνών μπορεί να εγγραφεί στην παράταξή μας (όπως κάνουν καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας) αλλά και όποιος επιθυμεί μπορεί να αποχωρήσει από αυτήν.

Η θέση της παράταξης μας «Συμφωνία Δημιουργίας» για την στάση της και την θέση της στα θέματα τα οποία τίθενται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και κυρίως κατά την έγκριση αιτήματος για την λήψη δανείου αλλά και την ψήφιση του προϋπολογισμού του έτους 2024 ήταν ξεκάθαρη και αρνητική και ήταν προϊόν ομόφωνης απόφασης δύο τουλάχιστον γενικών και δημόσιων-ανοικτών συνελεύσεων των μελών της, στις οποίες ο κ. Παναγιώτης Δούρος δεν προσήλθε αν και είχε προσκληθεί από τον επικεφαλής της παράταξης κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου.

Όμως ο κ. Παναγιώτης Δούρος δεν ακολούθησε και δεν ταυτίστηκε με τις αποφάσεις αυτές και έτσι κλήθηκε, σύμφωνα με τον νόμο, να προσέλθει σε συνέλευση της παράταξης για να αιτιολογήσει τη θέση του.

Ο κ. Δούρος, μετά την πρόσκληση που του επιδόθηκε, αναγκάστηκε να κάνει αυτό που όφειλε να κάνει από καιρό.

Επιτέλους Ανεξαρτητοποιήθηκε!!!“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version