home design 800x400
home design 1170Χ320

15 κρατούμενοι θα μάθουν κομμωτική στις φυλακές Ναυπλίου

Η ΔΥΠΑ προκήρυξε την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών για την υλοποίηση του προγράμματος «Εκμάθηση Κομμωτικής Τέχνης»
Κομμωτήρια στην Αργολίδα

Η ΔΥΠΑ προκήρυξε την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΚΔΒΜ ΔΥΠΑ Πάτρας, για την υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Εκμάθηση Κομμωτικής Τέχνης» συνολικής διάρκειας 250 ωρών, για 15 κρατούμενους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Ναυπλίου

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος Ναυπλίου, πρωινές ώρες και σε ημέρες συμβατές με το εσωτερικό πρόγραμμα λειτουργίας του Καταστήματος. 

Λόγω της ιδιαιτερότητας των καταρτιζόμενων και των συνθηκών διδασκαλίας, οι εκπαιδευτές που θα επιλεγούν για να διδάξουν στο πρόγραμμα αυτό, θα παρακολουθήσουν σχετικό επιμορφωτικό σεμινάριο. 

Υποχρεωτικά κριτήρια:

  • Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΕΙ – ΤΕΙ (ΠΕ) με συναφή επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών. 
  • Πτυχιούχοι Επαγγελματικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΤΕΕ Β΄Κύκλου (ΤΕ) με συναφή επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών. 
  • Πτυχιούχοι ΤΕΕ Α’ Κύκλου, ΕΠΑ.Σ., ΤΕΣ, Σχολής Μαθητείας του Ν. 1566/1985, Εμπειροτεχνίτες Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης του Ν. 1566/1985 (ΔΕ) με συναφή επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών. 
  • Εμπειροτεχνίτες (ΔΕ) αντίστοιχης ειδικότητας με συναφή επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) ετών. Τα προαπαιτούμενα κριτήρια αποτελούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής στην παρούσα πρόσκληση και ο υποψήφιος / η υποψήφια που δεν τα διαθέτει, αποκλείεται από τη διαδικασία αξιολόγησης της αίτησής του/της.

Αιτήσεις – Δικαιολογητικά

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Κ.Δ.Β.Μ. Δ.ΥΠ.Α. Πάτρας (Λ. Αθηνών 89, ΡΙΟ, ΤΚ 26500, τηλ. 2610966984) από την Τετάρτη 03-07-2024 έως και την Τετάρτη 10-07-2024 – μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) – με συστημένη επιστολή ή – με ταχυμεταφορά και ώρα από 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. 

Κανένα απολύτως δικαιολογητικό δε γίνεται δεκτό μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης. 

Κατά την παραλαβή, τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην αίτηση του υποψηφίου ελέγχονται και υπογράφονται από τους παραλήπτες ένα προς ένα και αναγράφεται στην αίτηση ο συνολικός αριθμός συνημμένων (σε φύλλα), πλην του φύλλου της αίτησης. 

Οι παραλήπτες δεν είναι υπεύθυνοι για την πληρότητα των δικαιολογητικών. 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ, https://www.dypa.gov.gr στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις». 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis