home design 800x400

Σπουδαστής του Μήνα στην Τουριστική Σχολή Άργους

Επέδειξε αξιοσημείωτο επαγγελματικό ήθος και άψογη συμπεριφορά μεταξύ της ομάδας των σπουδαστών που απασχολούνται στο Atlantica Eleon Grand Resort

Κατά την διάρκεια της πρακτικής άσκησης των μαθητών/τριών της Τουριστικής Σχολής Άργους, στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για το θέρος 2024 από τον 1 μήνα ο μαθητής Gabriel Mitev επέδειξε άριστη επίδοση.

Βραβεύθηκε ως Σπουδαστής του Μήνα για τον Ιούνιο καθώς επέδειξε αξιοσημείωτο επαγγελματικό ήθος και άψογη συμπεριφορά μεταξύ της ομάδας των σπουδαστών που απασχολούνται στο Atlantica Eleon Grand Resort. 

Η βράβευση ανακοινώθηκε στην σχολή από τον Δ/ντή του πολυτελούς ξενοδοχείου Απόστολο Ιωαννίδη. Η ΣΑΕΚ Τουρισμού Αργους έχει μακρόχρονη και άριστη συνεργασία τόσο για την πρακτική άσκηση όσο και ως προοπτική εργασίας για τους αποφοίτους της. Συγχαίρουν τον μαθητή αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό που συνέβαλε στην όλη διαδικασία εξειδικευμένης & στοχευμένης εκπαίδευσής του. 

Η Τουριστική σχολή ΙΕΚ Τουρισμού Πελ/σου βρίσκεται στην πόλη του Αργους ( ΔΑΝΑΟΥ 29) έχει αναπτύξει 12 τμήματα με 5 ειδικότητες εξειδίκευσης σε πρωινή και απογευματινή λειτουργία που ξεπερνούν σε δύναμη τους 180 μαθητές/τριες κατ΄ έτος.

 Η φοίτηση είναι διετής (4 αυτόνομα εξάμηνα) με 6 μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε τουριστικές επιχειρήσεις επιπέδου 4* & 5* σε όλη την Ελλάδα. Οδηγεί μετά από εξετάσεις πιστοποίησης σε Δίπλωμα επιπέδου 5 σύμφωνα με το Εθνικό πλαίσιο προσόντων και με προοπτική εισαγωγής σε ΑΕΙ κατόπιν σχετικών εξετάσεων και αντίστοιχης προκηρύξεως. 

Οι πέντε πλέον ειδικότητες της ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελοποννήσου- Υπ Τουρισμού που θα εμφανίζονται στο παράλληλο μηχανογραφικό ( ΠΜΔ) φέτος είναι οι παρακάτω: 

1.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ / ΣΑΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΑΡΓΟΥΣ) -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 20 ΘΕΣΕΙΣ 

2.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ( ΣΕΦ) / ΣΑΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΑΡΓΟΥΣ) -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 20 ΘΕΣΕΙΣ 

3.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ( Οργάνωση Τουριστικού Γραφείου & Συνεδριακός Τουρισμός) / ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΑΡΓΟΥΣ) -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 20 ΘΕΣΕΙΣ 

4.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΑΡΓΟΥΣ) – ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 20 ΘΕΣΕΙΣ 

5.ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΚΏΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ( ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ) 20 ΘΕΣΕΙΣ 

Με έγκριση της νέας πειραματικής ειδικότητας στην Διοίκηση Υπνοδωματίων μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων 2024 θα μπορούν να υποβάλλουν αρχές Ιουλίου ηλεκτρονικά το παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για τα ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ με κριτήριο μοριοδότησης το βαθμό απολυτηρίου και κοινωνικά κριτήρια ( τριτεκνία, πολυτεκνία κλπ) . 

Οι ενδιαφερόμενοι-νες μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για την σχολή και την φοίτηση στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο , Δαναού 29 στο Αργος και στα τηλ 27510 20115 & 20127 αλλά και στο www.mintour.edu.gr”

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version