home design 800x400

Ναύπλιο: Διατηρητέο της Σταϊκοπούλου έτοιμο να μετατραπεί σε ξενοδοχείο

Το νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί σε τριώροφο ακίνητο έκτασης περίπου 139 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στην οδό Σταϊκοπούλου 4.

Το Ναύπλιο, γνωστό για την ιστορική του αξία και την απαράμιλλη ομορφιά του, ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ακόμα ξενοδοχείο στην καρδιά της Παλιάς Πόλης. Η έγκριση της οικοδομικής άδειας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ναυπλιέων σηματοδοτεί την έναρξη της αποκατάστασης ενός τριώροφου διατηρητέου κτιρίου και του όμορου κτιρίου, με σκοπό τη μετατροπή τους σε ένα μοντέρνο και κομψό ξενοδοχείο.

Το νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί σε ακίνητο έκτασης περίπου 139 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στην οδό Σταϊκοπούλου 4, μια από τις πιο εμβληματικές οδούς του Ναυπλίου. Η εταιρεία Κ. ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., που είναι ο μισθωτής του ακινήτου, είναι και ο φορέας της επένδυσης, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση του έργου.

Η ανακαίνιση και μετατροπή του διατηρητέου κτιρίου σε ξενοδοχείο είναι μία τάση που παρατηρείται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια στο παραδοσιακό κέντρο. Το έργο αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες, συνδυάζοντας την ιστορική κληρονομιά του Ναυπλίου με τις σύγχρονες ανέσεις.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version