home design 800x400
home design 1170Χ320

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος αποχαιρετά τον Σταύρο Δέμο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του Σταύρου Δέμου
penthos

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του Σταύρου Δέμου, ιδρυτή και προέδρου της μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας DEMO.

Η Ομοσπονδία στο συλλυπητήριο μήνυμά της σημειώνει:

“Διακεκριμένος πρωτεργάτης της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, ενέπνεε πάντα το σεβασμό και την αγάπη του στους γύρω του, χωρίς να υστερεί σε σεμνότητα και φιλανθρωπία. Στοιχεία που τον διακατείχαν σε όλη του τη ζωή, χωρίς εκπτώσεις και δισταγμούς και που πολλάκις τον είχαν αναδείξει πρωτοπόρο και στο κοινωνικό του έργο.

Γεννημένος στην Αρκαδία, άντλησε όλα τα διδάγματα της βιοπάλης των γονέων του, εκμεταλεύτηκε το Αρκαδικό επιχειρηματικό πνεύμα που δεν τον άφηνε στιγμή σε ησυχία και με έμπνευση, χειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όπλα που του πρόσφεραν η εργατικότητα και η επιμονή του, για να φτάσει στην κορυφή.

Η άκρως διακεκριμένη και υποδειγματική πορεία του, αυτή που τον οδήγησε από το μικρό φαρμακείο στου Παπάγου, στην ίδρυση και καταξίωση μίας από τις πιο σημαντικές φαρμακοβιομηχανίες διεθνώς, επισφραγίστηκε με την δημιουργία μία εξαίρετης οικογένειας, με τρία επιτυχημένα παιδιά που συνεχίζουν επάξια το έργο του, κάνοντάς τον, όπου και αν βρίσκεται, περήφανο.

Παρά την πληρότητα των ημερών του, η απώλεια του Σταύρου Δέμου αφήνει ένα μεγάλο κενό όχι μόνο στις καρδιές μας, αλλά και στην αγαπημένη μας Αρκαδία, σημείο αναφοράς της επιτυχίας και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η Ομοσπονδία μας αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του αυτές τις αξίες, εύχεται καλό ταξίδι και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis