home design 800x400
home design 1170Χ320

Για 3η συνεχόμενη χρονιά οι Ιπτάμενοι είναι η 1η κολυμβητική δύναμη στην Αργολίδα

Οι κολυμβητές του συλλόγου Ιπτάμενοι Αργολίδας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κάνοντας νέα ατομικά ρεκόρ
iptamenoi argolidas 2

Για ακόμη μια χρονιά οι Ιπτάμενοι Αργολίδας αναδείχθηκαν πρώτη κολυμβητική ομάδα στην Αργολίδα.

Στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών, στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και στους κολυμβητικούς αγώνες των μίνι που διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου 2024 στην Πάτρα από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, οι Ιπτάμενοι Αργολίδας πέτυχαν την μεγαλύτερη βαθμολογία τόσο στους άνδρες και στις γυναίκες όσο και στη γενική κατάταξη και κατέκτησαν την πρώτη θέση στην σειρά κατάταξης για τα κολυμβητικά σωματεία της Αργολίδας.

Οι κολυμβητές του συλλόγου Ιπτάμενοι Αργολίδας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κάνοντας νέα ατομικά ρεκόρ, κατακτώντας μετάλλια και πετυχαίνοντας θέσεις στις 8άδες των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες.

iptamenoi argolidas 1

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Ιπτάμενοι Αργολίδας αναδεικνύεται η καλύτερη ομάδα της Αργολίδας στην κολύμβηση σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων που βρίσκονται αναρτημένα στο επίσημο site της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο σύλλογος Ιπτάμενοι Αργολίδας καλλιεργεί, παιδαγωγικά ορθά – δομημένα με επιστημονικό τρόπο και με σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού ή ενήλικα, τμήματα εκμάθησης κολύμβησης όλων των ηλικιών (βρεφικής κολύμβησης, εκμάθησης, μίνι, επίλεκτα, προαγωνιστικής, αγωνιστικής, ενηλίκων, masters, αποκατάστασης τραυματισμών, Α.Μ.Ε.Α, mermaiding, τεχνικής κολύμβησης, καλλιτεχνικής – συγχρονισμένης κολύμβησης) με σκοπό την ανάπτυξη του υγρού στίβου στην Αργολίδα.

iptamenoi argolidas

“Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του συλλόγου Ιπτάμενοι Αργολίδας για την επιτυχία τους αυτή! Οι Ιπτάμενοι κολυμβητές αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι είναι η καλύτερη κολυμβητική ομάδα στην Αργολίδα, αποτελούν το μέλλον του τόπου μας στον πανελλήνιο υγρό στίβο και θα μας φέρουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον”, όπως αναφέρει το μήνυμα του Συλλόγου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis