home design 800x400

Συζήτηση για τουριστική ανάπτυξη και Ινδούς εργάτες στην Πελοπόννησο

Κώστας Μανδρώνης “Είμαστε θετικοί σε συνεργασίες που ανοίγουν νέους ορίζοντες για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου”

Με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Γιάννη Δαλιάνη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, με τον σύμβουλο της Ινδικής Κυβέρνησης σε θέματα εργατικού δυναμικού, εκπαίδευσης και real estate, VSSK Prasad R.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ινδική Κυβέρνηση σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, προώθησης τοπικών προϊόντων, αλλά και υποδοχής εργατικού δυναμικού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μανδρώνης δήλωσε:

«Είμαστε θετικοί σε συνεργασίες που ανοίγουν νέους ορίζοντες για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η προώθηση των τοπικών μας προϊόντων είναι κρίσιμης σημασίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μια πιθανή συνεργασία θα αποφέρει σημαντικά οφέλη και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες και για την υποδοχή εργατικού δυναμικού».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version