home design 800x400

Οι θερινές εκπτώσεις στο Ναύπλιο και η έκκληση του Εμπορικού Συλλόγου

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Στις 8 Ιουλίου 2024 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας, και τα μαγαζιά αναμένεται να είναι ανοιχτά την πρώτη Κυριακή του Ιουλίου.

Οι εκπτώσεις για το καλοκαίρι και θα διαρκέσουν έως και τις 31 Αυγούστου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου:

“Αγαπημένοι μας φίλοι και καταναλωτές,

σας ενημερώνουμε  ότι βάσει του άρθρου 15 παρ. 1 ν. 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 8 Ιουλίου  και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο , 31 Αυγούστου.

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι σύμφωνα με την παρ.1 άρθρο 16 ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των εκπτώσεων, δηλαδή  στις 14 Ιουλίου 2024 με ενδεικτικό ωράριο λειτουργίας  11:00πμ – 15:00μμ.

Υπενθυμίζεται   ότι  ο Ε.Ε.Σ.Ν. , με την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου και  με  αριθμό πρακτικού    296 /8-4-2019, προτείνει  να  παραμένουν  ΚΛΕΙΣΤΑ  τα Εμπορικά Καταστήματα τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά , εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.      

Περιμένουμε πανέτοιμοι όλους τους καταναλωτές για τις αγορές τους με στόχο την ενίσχυση της Ναυπλιακής αγοράς και οικονομίας.

Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας– Στηρίζουμε τον Τόπο μας, και σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τιμές , την άριστη ποιότητα και τις ευκαιρίες των προϊόντων , που διαθέτουν τα καταστήματα μας.

Ζούμε σε μικρές κοινωνίες που όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στα καταστήματα της γειτονιάς μας , στους φίλους και γνωστούς μας.

Θυμόμαστε πάντα ότι τα χρήματα που καταναλώνουμε στις τοπικές μας επιχειρήσεις παραμένουν και «κινούνται» στην πόλη μας!

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπόρους και τους καταναλωτές καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές!!!

Ψωνίζουμε  στη πόλη μας ! Στηρίζουμε την Τοπική Κοινωνία!

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version