home design 800x400
home design 1170Χ320

Επώνυμη καταγγελία: Κινδύνευσε η ζωή του από αδέσποτα στο κέντρο του Άργους

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχτηκε ο λογιστής – φοροτεχνικός Γεώργιος Αργυράκης σήμερα το πρωί, Τετάρτη 3 Ιουλίου, στο κέντρο του Άργους, ενώ οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του.
Σκύλος δάγκωμα επίθεση άγριος

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχτηκε ο λογιστής – φοροτεχνικός Γεώργιος Αργυράκης σήμερα το πρωί, Τετάρτη 3 Ιουλίου, στο κέντρο του Άργους, ενώ οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του.

Συγκεκριμένα, επί της οδού Φείδωνος στο πάρκο της παιδικής χαράς “Μπόνη” διασχίζοντας την με δίκυκλη μοτοσυκλέτα δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων, τουλάχιστον 5, τα οποία και προσπάθησαν να τον ρίξουν από τη μοτοσυκλέτα.

Ο κ. Αργυράκης σε επώνυμη καταγγελία του στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, ανέφερε ότι το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά παρόμοια που έχουν συμβεί πρόσφατα, όπου κάποια απ’ αυτά είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός συμπολίτη μας.

Κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή για αδιαφορία και δηλώνει ότι δεν μπορεί να παραμείνει άπραγος. «Έζησα μια εμπειρία απόλυτου τρόμου, έζησα μια εμπειρία όπου αισθάνθηκα τη ζωή μου να κινδυνεύει. Και όλα αυτά στο κεντρικό δρόμο του Άργους, όλα αυτά για μια ακόμα φορά στην πόλη μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αργυράκης ζητά την ανάληψη ευθυνών από τις αρμόδιες αρχές και προειδοποιεί τους συμπολίτες του να αποφεύγουν να κυκλοφορούν πεζοί στους δρόμους της πόλης, ενώ καλεί και τους κατοίκους των γειτονικών περιοχών να μην επισκέπτονται το Άργος λόγω κινδύνου για τη ζωή τους.

“Έζησα μια εμπειρία απόλυτου τρόμου”

Αναλυτικά, η καταγγελία του Γεώργιου Αργυράκη αναφέρει:

Το πρωί της 03 Ιουλίου του 2024 έπεσα θύμα και εγώ επίθεσης από αγέλη αγριόσκυλων στο κέντρο της πόλης του Άργους.

Συγκεκριμένα και επί της οδού Φείδωνος στο πάρκο της παιδικής χαράς “Μπόνη” διασχίζοντας την με δίκυκλη μοτοσυκλέτα δέχτηκα επίθεση από αγέλη σκύλων τουλάχιστον 5 τα οποία και προσπάθησαν να με ρίξουν από τη μοτοσυκλέτα.

Είναι δυστυχώς τις τελευταίες μέρες μια από τις πολλές περιπτώσεις που έχω ακούσει από συμπολίτες μου για παρόμοιες επιθέσεις όπου κάποια απ’ αυτές είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός συμπολίτη μας.

Δυστυχώς και παρόλο το ότι μετράμε ήδη απώλεια ανθρώπινης ζωής, παρόλο που οι επιθέσεις είναι καθημερινές πλέον, παρόλο που οι επιθέσεις έχουν γίνει και σε μικρά παιδιά, η Δημοτική Αρχή κωφεύει. Το δε φοβερό είναι ότι επιδεικνύει και απόλυτη αδιαφορία για το όλο θέμα.

Όμως εγώ μετά το περιστατικό αυτό δε μπορώ να μείνω άπραγος. Έζησα μια εμπειρία απόλυτου τρόμου, έζησα μια εμπειρία όπου αισθάνθηκα τη ζωή μου να κινδυνεύει. Και όλα αυτά στο κεντρικό δρόμο του Άργους, όλα αυτά για μια ακόμα φορά στην πόλη μας. Χάρη στην επέμβαση των περαστικών οι οποίοι μου έδωσαν όλοι τα στοιχεία τους και είναι στη διάθεσή σας εγώ σήμερα ζω. Όμως αύριο, και δυστυχώς όχι μεθαύριο, για κάποιον συμπολίτη μου θα είναι αργά. Μπορεί να είμαι και εγώ πάλι θύμα καθώς είναι καθημερινή η διαδρομή μου αυτή και μπορεί την επόμενη φορά να μην είμαι και τόσο τυχερός.

Γι’ αυτό και με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ τα εξής:

Σας καθιστώ υπεύθυνους για την ζωή και τη σωματική ακεραιότητα οποιουδήποτε συμπολίτη μου.

Θα προσφύγω στις αρμόδιες δικαστικές αρχές προκειμένου να ζητήσω την θέση ευθύνης σας.

Κάνω δε δημόσια έγκληση σε όλους τους συμπολίτες μου να μην κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης μας και να μετακινούνται μόνο με αυτοκίνητα.

Κάνω δημόσια έγκληση σε όλους τους πολίτες γειτονικών δήμων αλλά και των χωριών μας, να μην επισκέπτονται την πόλη μας για κανένα λόγο. Κινδυνεύει η ζωή τους“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis