home design 800x400

Δήμος Άργους Μυκηνών: Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός για το 2024

Μαλτέζος “καταφέραμε να κάνουμε αυτό που δεν τόλμησαν το 2023 να κάνουν οι προκάτοχοι μας”

Με τις ψήφους της πλειοψηφίας και του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Παναγιώτη Δούρου υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2024 του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαλτέζος ανέφερε:

“Μετά από τόσες διαδικασίες και κωλύματα καταφέραμε να κάνουμε αυτό που δεν τόλμησαν το 2023 να κάνουν οι προκάτοχοι μας. Ο προϋπολογισμός γνώριζαν πως είναι ελλειμματικός και πως η δανειοδότηση ήταν μονόδρομος. Ως πολιτικοί ριψάσπιδες δεν
ήθελαν να αναλάβουν το κόστος των επιλογών τους όλα αυτά τα χρόνια. Κι έτσι σηκώθηκαν και έφυγαν από το Συμβούλιο θεωρώντας πως φεύγοντας ξέφυγαν από τις βαρύτατες ευθύνες τους.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, όλους αυτούς τους μήνες με συνεχείς και καθημερινές προσπάθειες ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια, όλες τις τρικλοποδιές που επιχείρησαν να μας βάλουν ακόμα και τώρα. Δεν τους έφτανε βλέπετε ότι ναρκοθέτησαν το πεδίο πριν αποχωρήσουν.
Εμείς όμως αντέξαμε και τα καταφέραμε!

Σήμερα ο Δήμος Άργους – Μυκηνών αλλάζει σελίδα. Από αύριο κιόλας ξεκινάμε να υλοποιούμε το πρόγραμμα μας στα πλαίσια που μας επιτρέπουν οι δημοσιονομικοί περιορισμοί. Με σύμμαχους τους πολίτες, τις αρχές και το όραμα μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε”.

Δείτε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=nv3ZqArF2tY

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version