home design 800x400

Ο Λίνος Παπαγαλίνος και το Μυστήριο του Μπλε Κουβά: Ένα απόγευμα με μυστήριο και διασκέδαση στο Ναύπλιο

Η Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη, με πλούσιο έργο στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας, θα είναι παρούσα στην εκδήλωση για να εγκαινιάσει την παράσταση

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, στις 7.30 μ.μ., το FOUGARO ARTCENTER, στο Ναύπλιο, υποδέχεται την παράσταση κουκλοθέατρου “Ο Λίνος Παπαγαλίνος και το Μυστήριο του Μπλε Κουβά“. Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή το ομώνυμο βιβλίο της αγαπημένης συγγραφέως παιδικών βιβλίων, Ιωάννας Κυρίτση-Τζιώτη, η οποία θα παρευρίσκεται και η ίδια για να δώσει το σήμα έναρξης της παράστασης και να παρακολουθήσει παρέα με τα παιδιά.

Η ιστορία της παράστασης περιστρέφεται γύρω από έναν παράξενο μπλε κουβά που προσγειώθηκε ξαφνικά σε ένα ήσυχο πάρκο, προκαλώντας αναστάτωση στην πόλη. Με αρχηγό τον ακούραστο ντετέκτιβ-παπαγάλο Λίνο, τα ζωάκια της πόλης συνεργάζονται για να λύσουν το μυστήριο του μπλε κουβά. Το έργο υπόσχεται να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους με την ευφάνταστη πλοκή του και τα ζωντανά του χρώματα.

Η συγγραφέας Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Η Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη, με πλούσιο έργο στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας, θα είναι παρούσα στην εκδήλωση για να εγκαινιάσει την παράσταση. Η συγγραφέας είναι γνωστή για την ικανότητά της να δημιουργεί μαγικούς κόσμους γεμάτους περιπέτεια και να μεταδίδει σημαντικά μηνύματα μέσα από τις ιστορίες της. Η παρουσία της προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά στην εκδήλωση, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά.

Πληροφορίες για την παράσταση

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-9 ετών και υπόσχεται να τους προσφέρει ένα απόγευμα γεμάτο μυστήριο και διασκέδαση. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στον χώρο των Εργαστηρίων 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το FOUGARO ARTCENTER στο τηλέφωνο 27520 47370.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version