home design 800x400

Καλαμάτα: «Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο» – Ξεσπά η κόρη της νεκρής

Στο στόχαστρο τυμβωρύχων νεκρή γυναίκα που της έκλεψαν τα χρυσά δόντια και τη βαλβίδα που είχε στην καρδιά της.

Ξεσπά η κόρη της νεκρής γυναίκας που μπήκε στο στόχαστρο τυμβωρύχων στην Καλαμάτα, κλέβοντας τα χρυσά δόντια και τη βαλβίδα που είχε στην καρδιά της.

Η ίδια διαπίστωσε αυτό που είχε συμβεί κατά τη διαδικασία της εκταφής, πριν από λίγες μόνο μέρες. «Όταν ανοίχτηκε η πλάκα πλησίασα κοντά γιατί είπα στο παιδί που έκανε την εκταφή για τα χρυσά δόντια της μαμάς μου, τα οποία θα βρισκόντουσαν πάρα πολύ εύκολα. Μου λέει ”δυστυχώς δεν υπάρχουν χρυσά δόντια” και σηκώνει το κρανίο της μητέρας μου και μου το δείχνει και προς εκπλήξεώς μου βλέπω ότι έλειπε όλη η άνω γνάθος» είπε στο Mega.

Και συνέχισε: «Πήρε τα οστά η κυρία η υπεύθυνη με την προοπτική να πάω να τα παραλαβώ, να μπουν στο κασελάκι. Πάω στις 28 του μήνα από τις 14 που έγινε η εκταφή, μετά από 14 ημέρες, και μου ανακοινώνει η κυρία αυτή ότι ”ξέρετε, χάθηκε η μεταλλική βαλβίδα της μητέρας σας”. Άλλο σοκ για εμένα πάλι».

«Δεν ήθελα να αφαιρεθούν κατά την ταφή της και ζήτησα από το γραφείο τελετών να μην τα αφαιρέσουν, “θα τα παραλάβω εγώ κατά την εκταφή”. Το γραφείο τελετών μου επιβεβαίωσε και μου απέδειξε ότι μέχρι και την ημέρα της ταφής, τα δόντια υπήρχαν στη μητέρα μου, τα είδα δηλαδή και εγώ και ο αδελφός μου. Το τι έγινε μετά δεν το γνωρίζουμε» πρόσθεσε.

Σχετικά με το ποιος μπορεί να το έκανε, είπε: «Είναι κλίκα μεγάλη. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία και έκανα καταγγελία περί αγνώστων και βεβήλωση τάφου. Αυτό έγινε την ημέρα της κηδείας γιατί όταν έμπαινε η πλάκα, εγώ δεν ένιωθα καλά και ζήτησα να φύγουμε και μας είπαν μετά αυτοί που έβαλαν την πλάκα ”πηγαίνετε εσείς κι θα την κλείσουμε εμείς την πλάκα”. Φύγαμε μετά, πριν καλά καλά σφραγιστεί» καταλήγοντας: «Βεβήλωση. Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν φοβούνται κανέναν, ούτε τον Θεό, ούτε τίποτα».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version